Galaxy Watch 5 показали на офіційних рендерах
Galaxy Watch 5 показали на офіційних рендерах

Galaxy Watch 5 показали на офіційних рендерах

Для тих, хто стежить за новинами, ми всі знаємо, що Samsung готується випустити низку нових пристроїв наступного місяця на своєму заході unpacked. Ми вже знаємо, що отримаємо доступ до Galaxy Z Fold 4 і Galaxy Z Flip 4, а також, можливо, до нової версії Galaxy Buds, але багато людей, можливо, не помітили, що компанія також збирається випустити нові моделі Galaxy Watch 5, а сьогодні ми вперше подивимося на обидві моделі майбутніх смарт-годинників від Samsung.

Витік походить не від кого іншого, як від Евана Бласса, який поділився 3D-рендерами майбутніх Galaxy Watch 5 і Galaxy Watch 5 Pro. Звичайно, рендери є тривимірними, що дає вам вигляд розумних годинників з усіх боків.

Варіант Pro буде пропонуватися в чорному або сірому титановому кольорі. Ви можете отримати його з LTE або без LTE, якщо вам потрібен окремий стільниковий зв’язок.

Ця модель також поставляється або з LTE, або просто з Bluetooth і буде доступна в двох розмірах корпусу та в інших варіантах кольорів.

Обидва варіанти працюватимуть під керуванням Wear OS 3.5 поверх One UI Watch 4.5. Бласс зазначив, що окрім цих годинників ми також отримаємо Galaxy Buds Pro і, звичайно, складні пристрої. Джерело

Источник материала
Portaltele Оригинальная версия
Поделиться сюжетом