Контролер HEX RIVAL Pro PS5 вже доступний за $200
Контролер HEX RIVAL Pro PS5 вже доступний за $200

Контролер HEX RIVAL Pro PS5 вже доступний за $200

Компанія HexGaming анонсувала свій останній кіберспортивний контролер для PS5 під назвою HEX RIVAL Pro, який поєднується з контролерами HEX RIVAL і HEX ​​ULTIMATE.

Рей Чжу, генеральний директор HexGaming, сказав:

Завдяки високотехнологічному контролеру Hex Rival Pro стандарти першокласного ігрового процесу були підвищені. Геймери будь-якого рівня кваліфікації покращуватимуть свої навички та результати в кіберспорті за допомогою Hex Rival Pro, оскільки дивовижні елементи керування та вражаючий зворотній зв’язок можуть визначити різницю між перемогою та поразкою.

Базова ціна HEX RIVAL Pro починається з $199,99, але також є версія Premium Edition за $289,99, яка включає в себе високоефективну ручку, Hair Trigger Clicky і L1R1 Bumper Clicky.

У комплект входить сам контролер, змінні джойстики 6 в 1, посібник користувача та картка післяпродажного обслуговування. Проте немає кабелів чи аксесуарів.

Контролер HexGaming HEX RIVAL Pro для PS5 — це найкращий, повністю модульний контролер для відеоігор, створений з використанням автентичних контролерів PS5, налаштованих спеціально для геймерів у тактичному кіберспорті. Завдяки ергономічній компоновці контролер HEX Rival Pro є найзручнішим контролером для кіберспорту, який забезпечує гравцям, які грають протягом тривалого часу, ідеальну посадку, необхідну для кожної гри. Виготовлений за інноваційною модульною конструкцією, користувачі можуть вставляти та знімати компоненти відповідно до своїх рук, щоб адаптуватися до різних стилів гри та конкретних ігор, одночасно збільшуючи контроль для оптимальної продуктивності.

Ключові особливості:

  • Змінні джойстики, відтворення через дротове або бездротове з’єднання, перемикання джойстиків за лічені секунди та змінна конфігурація задніх кнопок на льоту.
  • Гравці можуть активувати програму переналаштування під час гри та призначити щонайбільше 15 кнопок (X, O, трикутник, квадрат, вгору, вниз, вліво, вправо, L1, L2, R1, R2, L3, R3, сенсорна панель) для задніх кнопок. .
  • Змінні джойстики 6-в-1, 3 різні висоти, 2 різні ергономічні конструкції рукоятки для великого пальця, куполоподібні або увігнуті. Геймери можуть гнучко керувати контролером, швидше захоплювати цілі та підвищувати точність.
Источник материала
Portaltele Оригинальная версия
Поделиться сюжетом