Realme GT2 Explorer Master — перший смартфон з оперативною пам’яттю LPDDR5X
Realme GT2 Explorer Master — перший смартфон з оперативною пам’яттю LPDDR5X

Realme GT2 Explorer Master — перший смартфон з оперативною пам’яттю LPDDR5X

Очікується, що оперативна пам’ять LPDDR5X буде використана в смартфонах найближчими місяцями, і компанія Realme вирішила зробити перший крок і додати новий стандарт високопродуктивних чіпів пам’яті у свій майбутній флагман GT2 Explorer Master.

Очікується, що Realme запустить GT2 Explorer Master 12 липня в Китаї, тобто менше ніж через тиждень, згідно з деталями, оприлюдненими на Weibo. У той час як інші виробники телефонів продовжують використовувати LPDDR5 у своїх телефонах, вищезгаданий бренд не поспішає впроваджувати апаратне забезпечення нового покоління у свій флагман. Говорячи про флагмани, GT2 Explorer Master також матиме Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, тому клієнти отримають найкраще з обох світів.

Минулого року компанія Samsung оголосила про масове виробництво оперативної пам’яті LPDDR5X для майбутніх смартфонів. Поки що навіть серія Galaxy S22 від південнокорейського виробника не має швидшої пам’яті, тому, можливо, ці чіпи будуть знайдені наступного року, коли в першому кварталі буде підготовлено лінійку Galaxy S23. Після Samsung Micron також почала планувати масове виробництво мікросхем оперативної пам’яті LPDDR5X для різних партнерів. У порівнянні з LPDDR5, LPDDR5X у 1,3 раза швидший, пропонуючи швидкість до 8,5 Гбіт/с, у порівнянні з максимальною пропускною здатністю 6,4 Гбіт/с стандарту LPDDR5.

Ці чіпи LPDDR5X також є більш енергоефективними, споживаючи на 20 відсотків менше енергії, ніж стандарт LPDDR5. У поєднанні покращеної пам’яті зі Snapdragon 8 Plus Gen 1, який виготовляється за технологічним процесом TSMC за 4-нанометровим технологічним процесом, GT2 Explorer Master може виявитися кращим акумулятором, хоча це залежатиме від того, який обсяг батареї Realme збирається надати своєму майбутньому флагману. , а також усі очікувані оптимізації програмного забезпечення.

Не зважаючи на те, що LPDDR5X є кроком у порівнянні з LPDDR5 у продуктивності та енергоспоживанні, він також є дорогим у виробництві, що може підняти ціну на GT2 Explorer Master. Наразі ми не знаємо, скільки очікується коштувати цей флагман у Китаї, але Realme, ймовірно, надасть цьому смартфону повну «флагманську» обробку, тому очікуйте високої ціни, коли він буде офіційно оголошений. Джерело

Источник материала
Portaltele Оригинальная версия
Поделиться сюжетом