У Києві спіймали на гарячому місцевих “аферистів з тіндера”: як вони ошукували кавалерів
У Києві спіймали на гарячому місцевих “аферистів з тіндера”: як вони ошукували кавалерів

У Києві спіймали на гарячому місцевих “аферистів з тіндера”: як вони ошукували кавалерів

У Києві судитимуть групу, яка займається ошуканством чоловіків, за схемою з серіалу "Аферисти з тіндера". Обмануті кавалери соромилися звертатись до поліції, бо не вірили, що зможуть довести шахрайство.

Історія Максима Бонера починалась, як в серіалі. Він познайомився з молодою милою дівчиною, яка не видавала себе за доньку діамантового мільярдера, проте також нібито була донькою заможних батьків. Вона розповідає про бізнес свого батька, і як вона йому допомагає, ще й пропонує зустріч в той самий день. Тому, хлопцеві часу на подумати та проаналізувати ситуацію – не було. Кортіло, зустрітись і побачити, що ж це за людина, про це йдеться в матеріалі телеканалу Київ.

Для того, аби не виникало сумніву, дівчина приїзжає на авто з власним водієм, і далі вже відпрацьована схема. Їй хочеться їсти, а поруч опиняється ресторан, у який вона пропонує зайти.

За словами, прокурора, який вів цю справу, то ціни набагато завищені, майже в 10 разів. Наприклад, олів’є коштувало близько 1000 гривень. Далі замовляли собі продукти харчування, алкоголь, вони робили вигляд, що їм дуже швидко кудись потрібно, просили забарти з собою. Після цього, хлопцеві приносили рахунок, який варіювався від 5 до 20 тисяч гривень. Але, по факту, у тих пакунках або нічого не було. або звичайні продукти з найближчого супермаркету.

Потім, з’ясувалось, що ніякого ресторану насправді не було, а весь його персонал – актори. Максиму, це побачення коштувало сім тисяч гривень. І він, на відміну від десятків, а то й сотень ошуканих чоловіків, не посоромився написати заяву до поліції.

Як зазначає прокурор, то встановлено 8 потерпілих, це ті, які не побоялись і звернулись до поліції.

У грудні до псевдо-ресторану завітали правоохоронці. У закладі саме “розводили” на гроші чергових кавалерів. Під час розслідування з’ясували, що “власником” цього ресторану, був 22-х річний росіянин.

Зараз, там розташоване справжнє кафе. Але ж, не виключено, що спритні дівчата і хлопці, орендували собі інше приміщення і туди запрошують охочих до багатих наречених.

У фільмі, головному героя загрожувало 15 місяців ув’язнення та довічне блокування у тіндері. В Україні, загрожує до 12 років за ґратами.

Источник материала
InternetUA Оригинальная версия
Поделиться сюжетом