Українська ППО за добу збила дві ракети "Калібр" на півдні
Українська ППО за добу збила дві ракети "Калібр" на півдні

Українська ППО за добу збила дві ракети "Калібр" на півдні

КИЇВ. 7 липня. УНН. Повітряними силами ЗСУ 6 липня знищено дві крилаті ракети, склад боєприпасів, два КСП, десять одиниць техніки та живу силу рашистів, повідомили у командуванні ПС ЗСУ, пише УНН .

Цитата

"6 липня протиповітряною обороною Повітряних Сил знищено дві крилі ракети «Калібр», які окупанти випустили по південних областях з акваторії Чорного моря", - йдеться у повідомленні ПС ЗСУ у Facebook.

Деталі

На різних напрямках противник, як зазначається, продовжує застосовувати проти зенітних ракетних та радіотехнічних підрозділів Повітряних Сил протирадіолокаційні авіаційні ракети класу «повітря-поверхня» типу Х-31П та Х-58, намагаючись знищити позиції нашої протиповітряної оборони. Захисники неба вживають усіх заходів протидії, аби ці ракети не досягали цілей.

"Ударна авіація – бомбардувальники та штурмовики ПС ЗСУ - атакували ворога на Східному та Південному напрямках, вражаючи позиції окупантів вогнем з повітря. Знищено польовий склад боєприпасів, два командно-спостережні пункти російських окупантів, скупчення військ – до десяти одиниць бойових броньованих машин та живу силу ворога", - вказали також у командуванні.

Доповнення

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 36 650 осіб, 1602 танків та сотень одиниць іншої військової техніки.

Теги по теме
Вооруженные силы Украины
Источник материала
UNN Оригинальная версия
Поделиться сюжетом